Како сакрити ВхатсАпп последњи пут виђен од одређених људи - Септембар 2022



Постоји ли начин да се сакрије ВхатсАпп последњи пут виђен од одређених особа или одређене особе, без блокирања или уклањања у ВхатсАпп-у? Наставимо и истражимо да ли је то могуће или не.

Сакриј ВхатсАпп последњи пут виђен од неких људи

Сакриј ВхатсАпп последњи пут виђен од неких људи

ВхатсАпп још увек не нуди начин сакривања последњег виђења од одређених људи или одређене особе. Међутим, и даље је могуће сакрити ВхатсАпп Ласт сеен од одређених људи користећи заобилазно решење.





Заобилазно решење за сакривање ВхатсАпп Ласт Сеен од одређених људи укључује следећа два корака.

  1. Ограничи ВхатсАпп последњи пут виђен само на контакте
  2. Избришите контакт из адресара коме не желите да приказујете последње виђено

Први корак ограничава ваш ВхатсАпп Ласт Сеен само на контакте наведене у адресару вашег иПхоне-а или Андроид телефона, а други корак осигурава да људи који не би требало да виде ваш ВхатсАпп Ласт Сеен нису наведени у адресару.



Чак и након уклањања ових људи из адресара, и даље ћете моћи да ћаскате с њима на ВхатсАпп-у и они неће моћи да кажу да сте им блокирали да виде ваш ВхатсАпп Ласт Сеен.

1. Ограничите ВхатсАпп Последњи пут виђено само на контакте

Као што је горе поменуто, први корак је осигурати да само контакти наведени у адресару вашег иПхоне-а или Андроид телефона могу да виде ваш ВхатсАпп Последњи пут виђен.



1. ОтвориВхатсаппна иПхоне-у или Андроид телефону.

два. Када уђете у ВхатсАпп, додирнитеПодешавањаопција која се налази у доњем менију (на иПхоне-у)



Опција подешавања у ВхатсАпп-у на иПхоне-у

У случају Андроид телефона, додирнитеИкона са 3 тачкекоји се налази у горњем десном углу Андроид телефона, а затим додирнитеПодешавањау падајућем менију (погледајте слику доле).



Опција подешавања у ВхатсАпп-у на Андроид телефону

3. На екрану подешавања додирнитеРачунопција.

Опција рачуна у ВхатсАпп-у

Четири. На екрану налога додирнитеПриватност.

Опција приватности у ВхатсАпп-у

5. На екрану Приватност додирнитеПоследњи пут виђен.

Картица Последњи пут виђена на екрану поставки приватности ВхатсАпп

6. На следећем екрану додирнитеМоји контакти.

Дозволи само мојим контактима да виде последње виђено на иПхонеу

Ова поставка осигурава да само контакти који су присутни у адресару вашег иПхоне-а или Андроид телефона могу да виде ваш ВхатсАпп Ласт Сеен.

2. Избришите одређене контакте из адресара

Сада је следећи корак уклањање из адресара оних људи од којих желите сакрити ВхатсАпп Ласт Сеен.

Као што је горе поменуто, чак и ако избришете контакте из адресара, ваши цхатови са тим контактима и даље ће остати активни у ВхатсАпп-у и моћи ћете да ћаскате са тим људима.

Међутим, приметићете промену у начину на који ће се ови контакти приказивати у ВхатсАпп-у. Више нећете видети Имена контаката која сте уклонили из адресара, видећете само њихове бројеве телефона.

Ако се слажете с тим како се ови контакти појављују у ВхатсАпп-у, можете их избрисати из адресара на иПхоне-у или Андроид телефону.

Избришите контакте из адресара на иПхоне-у

Следите доленаведене кораке за брисање одређених контаката из адресара на иПхонеу.

1. ОтвориАпликација Контактина вашем иПхоне-у.

два. ДодирнитеКонтакткоје желите да избришете.

3. На следећем екрану додирнитеУредитиопција која се налази у горњем десном углу екрана (погледајте слику доле)

Уреди опцију на екрану контаката иПхоне

Четири. Док сте још увек на истом екрану, померите се надоле и тапните наИзбришиОпција

Избришите опцију контакта на иПхоне-у

Избришите контакте из адресара на Андроид телефону

Следите кораке у наставку да бисте избрисали одређене контакте из адресара на Андроид телефону.

1. ОтвориАпликација Контактина Андроид телефону.

два. ДодирнитеКонтакткоје желите да избришете.

Изаберите Контакт са листе контаката на Андроид телефону

3. На следећем екрану додирнитеИкона са 3 тачкекоји се налази у горњем десном углу екрана, а затим тапните наИзбришиу менију који се појави.

Избришите контакт са листе контаката на Андроид телефону

Једном када уклоните контакте из адресара, они више неће моћи да виде ваше последње виђено, али и даље ћете моћи да ћаскате са тим људима у ВхатсАпп-у.

Повезан